Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

EXPO – OFF TRACK

DE EXPO IS GEANNULEERD I.V.M. DE CORONA CRISIS.

WE ZOEKEN NOG EEN NIEUWE DATUM

 

Na een succesvolle eerste tentoonstelling gaan beide kunstenaressen weer op zoek naar beeld en vorm die op speelse manier het onbewuste aanspreken en eveneens de tactiele grens van het lichamelijke aspect opzoeken.

Camille Van de Velde:
Haar werk gaat over de dialoog tussen het onbewuste en het bewuste. Ze onderzoekt de invloed van beide werelden op elkaar. Grote niet afgebakende inktvlekken wisselen af met minutieus uitgewerkte figuurtjes.

Katrien Pandelaers:
Haar beeldend werk bestaat voornamelijk uit organische vormen in natuurlijke kleuren. Kwetsbare organismen uit de natuur inspireren haar. Ze is gefascineerd door texturen en zoekt graag de grens op van het materiaal. In haar werkt slaagt ze erin om bizarre hersenspinsels te vertalen naar abstracte vormen.

Welkom op:
Woensdag 25/03/2020: 14u tot 18u30
Donderdag 26/03/2020: 14u tot 21u
Vernissage: donderdag 26 maart om 19u
Vrijdag 27/03/2020: 14u tot 18u30
Zaterdag 28/03 en zondag 29/03/2020: 11u tot 18u

Camille en ik hebben elkaar leren kennen via onze kinderen. We ontdekten vrij gauw dat we allebei met kunst bezig waren en dat we mekaars werk wel interessant vonden. We wilden graag naar buiten komen met ons werk en beseften dat het een heel goed idee was om dit samen te doen.

We hebben een locatie uitgezocht vlakbij een van de gezelligste wijken in Antwerpen, Zurenborg. De combinatie van toffe en gezellige bars, knappe gebouwen en gezellige stoeptuintjes maken deze buurt heel geschikt voor onze tentoonstelling.

Ook hebben we aan de bereikbaarheid gedacht. De expositieruimte, Ruimte 34, is vanuit Berchem station te voet bereikbaar. Vanuit Antwerpen Centrum, geraak je er gemakkelijk met tram 8 (afstappen de laatste halte van de Lange Leemstraat)

Ruimte 34
Cobdenstraat 34
2018 Antwerpen

Ik vertrek vanuit kwetsbare organismen en pas die toe op mijzelf. Zo ontstaan natuurlijke vormen waar ik me goed bij voel. Ik kan niet altijd precies onder woorden brengen waarom ik bepaalde vormen kies. Eerst heb ik een idee en terwijl ik eraan werk, kijk ik vooral naar de vorm en blijf eraan werken tot die naar mijn gevoel juist is.