Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
a

Overzicht workshops

Basisworkshops opbouwtechnieken

Ik organiseer regelmatig basisworkshops in mijn atelier. Tijdens deze workshops komen een aantal opbouwtechnieken aan bod. Hoe langer de workshop duurt, hoe meer verschillende technieken ik de cursisten kan aanleren. We werken in groepen van 6 à 8 personen zodat ik genoeg tijd heb om iedereen individueel te begeleiden.

Meer info

Workshop keramiek voor kinderen van 8 tot 10 jaar

De kinderen en jongeren maken kennis met klei en leren om zelf kommen, schaaltjes en andere voorwerpen te maken. Naast gebruiksgoed, is er ook ruimte voor beeldend werk. We stimuleren hun fantasie en laten ze genieten van hun persoonlijke en kleurrijke creaties.

Contacteer me gerust als je een workshop keramiek voor kinderen of jongeren wil organiseren in jouw organisatie (op school, in de jeugdbeweging). Ik denk met plezier na over de verschillende mogelijkheden.

Zomervakantie:

VRIJ ATELIER

Een aantal voormiddagen (zondag of vrijdag) per jaar, stel ik mijn atelier open voor volwassenen die zonder begeleiding kunnen werken met klei. Ik ben die dagen zelf uiteraard ook aanwezig in mijn atelier en kan dus wel af en toe raad geven maar ik geef geen les.

Neem even contact met me op als je graag komt kleien in mijn atelier. We bespreken dan de mogelijkheden.

Mini workshops – op aanvraag

Ik geef een aantal verschillende mini-workshops op aanvraag in mijn atelier (max 6 personen). Je kan dus met een aantal vriend(inn)en/collega’s/familieleden afspreken om minimum 2 halve dagen samen te kleien. De eerste halve dag maken we dingen in klei. De tweede halve dag glazuren we de voorwerpen.

Prijs:
De prijs voor deze workshops bedraagt: 110€ per persoon. Materiaal en bakkosten zijn inbegrepen. Ik bak de kleiwerken een eerste keer tot 950°C in mijn keramiekoven. Nadien glazuur je de werken en dan bak ik alles nog een tweede keer tot 1240°C.

Aanbod mini workshops – op aanvraag:

Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Mini workshop voor groepen – klik hier

 

of contacteer me via e-mail of telefoon.