Bakkosten, inclusief een forfait voor het glazuur worden nadien afgerekend aan een vast bedrag per volume: cash of via overschrijving.
Dus: bakkosten per volume => de volumeprijs x 3 (= x 2 voor het bakken en x 1 forfait voor glazuur)
Om je een idee te geven van de bakkosten:
- duimpotje = ongeveer 6€
- een dessertkommetje (5 cm hoog en diameter 12 cm) = 5€
- een soepkom (6 cm hoog en diameter 15 cm) = 7.50€
- een beker (10 cm hoog en diameter 10 cm) = 7.50€
- een pizzabord (1 per ovenplaat) (diameter 30 cm) = 15€
- een dinerbord (1 per ovenplaat) (diameter 27 cm) = 12€
- een lunchbord (2 per ovenplaat) (diameter 23 cm) = 7,50€
- een dessertbord (3 per ovenplaat) (diameter 20 cm) = 5€
- grote schaal (1 per ovenplaat) (diameter 27,50 cm) = 25€
- kleinere schaal (spaghettibord) (diameter 23,50 cm) = 18€
- kom (10 cm hoog en 22 cm diameter) = 22€
- grote kom (14 cm hoog en diameter 35 cm) = 40€
- kleine bloempot (in mal) (10 cm hoog en diameter 11 cm) = 7,5€
- grotere bloempot (in mal) 13 cm hoog, diameter 14 cm) = 15€
- wijnkoeler (cilinder van 20 cm hoog en diameter 11 cm) = 15€