Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
a

Keramiek voor kinderen en jongeren

Als kind volgde ik regelmatig workshops keramiek en ik heb zelfs nu nog een aantal dingen die ik toen gemaakt heb! Ik heb nog een fluitje, verschillende gedraaide potjes en nog een juwelenkastje. Ik hou die dingen bij omdat ze me herinneren aan heel gezellige momenten! Sinds die workshops in het atelier van Marleen Vansteenvoort, ben ik altijd blijven kleien.

Toen ik net was afgestudeerd, kreeg ik de kans om in Tatteljee in Essen workshops te geven aan kinderen. Ik heb dit met veel plezier verschillende jaren gedaan, tot het aanbod van het JeugdTatteljee aangepast werd en de keramieklessen werden geïntegreerd in de beeldende lessen.

Ik vind het fijn om als kunstenaar deel te nemen aan het kunsteducatieproject van de gemeente Kalmthout en daar met kinderen kunstzinnig bezig te zijn. Kinderen van de meeste lagere scholen in Kalmthout volgen dan een creatieve workshop die is uitgewerkt door een team van plaatselijke kunstenaars.

Workshops voor jongeren – 12 tot 15 jaar:

Workshops op aanvraag:

Contacteer me gerust als je een workshop keramiek voor kinderen of jongeren wil organiseren in jouw organisatie (op school, in de jeugdbeweging). Ik denk met plezier na over de verschillende mogelijkheden.

Familieworkshops op aanvraag:

Schrijf je in voor volgende workshops: