Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
a

Keramiek voor kinderen en jongeren

Als kind volgde ik regelmatig workshops keramiek en ik heb zelfs nu nog een aantal dingen die ik toen gemaakt heb! Ik heb nog een fluitje, verschillende gedraaide potjes en nog een juwelenkastje. Ik hou die dingen bij omdat ze me herinneren aan heel gezellige momenten! Sinds die workshops in het atelier van Marleen Vansteenvoort, ben ik altijd blijven kleien.

Toen ik net was afgestudeerd, kreeg ik de kans om in Tatteljee in Essen workshops te geven aan kinderen. Ik heb dit met veel plezier verschillende jaren gedaan, tot het aanbod van het JeugdTatteljee aangepast werd en de keramieklessen werden geïntegreerd in de beeldende lessen.

Ik vind het fijn om als kunstenaar deel te nemen aan het kunsteducatieproject van de gemeente Kalmthout en daar met kinderen kunstzinnig bezig te zijn. Kinderen van de meeste lagere scholen in Kalmthout volgen dan een creatieve workshop die is uitgewerkt door een team van plaatselijke kunstenaars.

Zomerkamp – kinderen van 8 tot 11 jaar:

Zomerkamp van 5 tot 9 augustus 2024:

We gaan 4 dagen van 10u tot 16u aan de slag met klei en met andere materialen. Naast kleien (ook met de draaischijf), spelen en knutselen we ook met de kinderen tijdens dit zomerkamp. De keramische werkjes van de kinderen zal ik na de workshop allemaal hoog bakken en glazuren zodat alles ook echt gebruikt kan worden (vaatwasserbestendig). De keramiekwerkjes zijn pas 2 à 3 weken na het kamp klaar om opgehaald te worden.

Het kinderkamp gaat enkel door wanneer er voldoende inschrijvingen zijn

Inschrijven kan via volgende link: zomerkamp

Tienerworkshop – zomer 2024:

Tienerworkshop – eind augustus 2024:

We gaan 4 dagen van 10u tot 12u30 aan de slag met klei. De keramische werkjes van de jongeren zal ik na de workshop allemaal hoog bakken en glazuren zodat alles ook echt gebruikt kan worden (vaatwasserbestendig). De keramiekwerkjes zijn pas 2 à 3 weken na het kamp klaar om opgehaald te worden.

Data: 26, 27, 28 en 29 augustus 2024 van 10u tot 12u30.
De data zijn bekend bij inschrijving. Lessen inhalen of terugbetalen wordt niet gedaan.

Workshops op aanvraag:

Contacteer me gerust als je een workshop keramiek voor kinderen of jongeren wil organiseren in jouw organisatie (op school, in de jeugdbeweging). Ik denk met plezier na over de verschillende mogelijkheden.

Familieworkshops op aanvraag:

Schrijf je in voor volgende workshops: